Воскресенье, 19.05.2024, 00:37
Приветствую Вас, Гость | RSS
Меню сайта
Главная » 2013 » Май » 8 » Безоплатна та кваліфікована правова допомога у спорах з банками, кредитними спілками та факторинговими (колекторськими) компаніями
01:33
Безоплатна та кваліфікована правова допомога у спорах з банками, кредитними спілками та факторинговими (колекторськими) компаніями

Юридична компанія «АВІСТАР» вибрала один із юридичних напрямів захисту майнових прав – правова допомога фізичним особам (громадянам) та юридичним особа (підприємствам) у спорах з банками, фінансовими установами, кредитними спілками, факторинговими (колекторськими компаніями).

http://avistar.kiev.ua

Надбанням юристів компанії є виграшні справи у спорах зі «Сведбанком», Банком «Фінанси та Кредит», Кредитною спілкою «Громадська каса» та іншими фінансовими установами у відносинах з позики, поручительства та іпотеки. За наслідками розгляду спорів зменшується неправомірні нарахування відсотків, штрафів, пені, припиняється порука, звільняється з під арешту та заборон на відчуження майно, визнання недійсними третейських угод.

На даний час юристи  Юридичної компанії «АВІСТАР» представляють інтереси клієнтів у спорах з «АльфаБанк», «ОТП-Банк»,  «Брокбізнесбанк», «Укрсиббанк» та факторинговими (колекторськими) компаніями «ОТП Факторинг Україна», «Вердикт», «Фінансова компанія «Кредит Капітал», «Кей-Колект» та деякими іншими кредитно-фінансовими установами.

Тактикою банків та факторингових (колекторських) компаній, є змушення позичника та/або іншої відповідальної особи сплатити як можна більшу суму з отриманого кредиту та зарахування відповідних погашень в рахунок процентів, пені, штрафів та інших нарахувань, які не зменшують суму боргу за тілом кредиту і таким чином позичальник постійно повинен банку гроші, сума яких з часом тільки збільшується. Законодавство України не захищає позичальника від непомірних нарахувань на суму позики, чим ставить їх у боргову залежність перед кредитно-фінансовою установою.

Вихід із даної ситуаціє є завжди, але який?

Як захистити себе від незаконного нарахування неустойки (пені, штрафу)?

Як захистити себе від посягань операторів колцентрів та працівників служб із примусового стягнення боргу?

Дані питання дедалі частіше набирають актуальності у  більшості позичальників, які віддали під заставу нерухоме майно (іпотеку), особливо коли за кредитні кошти було придбано житло для сім’ї з урахуванням майбутнього помешкання для дітей.

Основною порадою для всіх позичальників, поручителів, іпотекодавців, буде порада про потребу вчасного звернення за юридичною (правовою) допомогою. Знаючи всі можливі шляхи розвитку подій, кожен може забезпечити собі у майбутньому позитивне вирішення спору, зберегти заставне (іпотечне) або інше власне майно, мінімізувати розмір виплат за кредитом, звільнитись від відповідальності тощо. Моральна рівновага при спорах із кредитно-фінансовими установами є також важливим елементом захисту власних інтересів, яка досягається за допомогою правової обізнаності громадян, власників і посадових осіб підприємств.

 Безоплатну та кваліфіковану правову допомогу Вам надасть юрист з практичним досвідом роботи за телефонами: 

066-220-70-65  (МТС)   та   097-16-49-779  (Київстар)

avistar.kiev.ua

Просмотров: 1166 | Добавил: zakon | Рейтинг: 0.0/0