Суббота, 18.05.2024, 18:28
Приветствую Вас, Гость | RSS
Меню сайта
Главная » 2012 » Октябрь » 10 » Діяльність Юридичної компанії «АВІСТАР» по роботі з банками та підприємствами
21:49
Діяльність Юридичної компанії «АВІСТАР» по роботі з банками та підприємствами

Правники Юридичної  компанії «АВІСТАР»  здійснюють діяльність у галузі права  ще з 2003 року.  Метою діяльності є надання високоякісної правової допомоги та юридичних послуг суб’єктам господарювання всіх форм власності (акціонерним товариствам (АТ, ПрАТ, ПАТ), товариствам з обмеженою (додатковою) відповідальністю (ТОВ, ТДВ) приватним, державним, комунальним підприємствам), інвесторам, акціонерам, фізичним особам – підприємцям, громадянам, іноземцям. 

Юридична компанія «АВІСТАР»  працює за загальновизнаними стандартами юридичної професії. Гнучкість прийнятих рішень, своєчасність юридичних послуг, висока якість юридичних консультацій та індивідуальний підхід до роботи з кожним клієнтом, гнучка цінова політика у визначенні вартості послуг - основні складові нашого успіху. 

У процесі роботи бере на себе зобов'язання поважати клієнта, брати на себе відповідальність та надавати гарантії з якісного надання юридичних послуг, дотримуватися режиму суворої конфіденційності, не розголошувати та не використовувати в своїх інтересах та інтересах третіх осіб відомості, що становлять комерційну таємницю клієнта. 

Юридична компанія «АВІСТАР»  надає юридичні послуги у Києві та за його межами, також надає юридичні консультації по телефону, надсилає підготовлені правові висновки по електронній пошті, що надає клієнту можливість оперативно володіти правовою основою для вчинення відповідних дій. 

Юридична компанія «АВІСТАР»  надає юридичні послуги та правову допомогу у цивільному, сімейному, житловому, земельному, господарському, адміністративному, корпоративному праві, захистить Вашу інтелектуальну власність, відстоїть Ваші права у трудовому праві, представить Вас у судах загальної, адміністративної, господарської юрисдикції, спеціалізується на таких вузьких практиках як (визнання недійсним кредитного договору, анти колекторські послуги, стягнення боргів ), надасть правовий супровід при укладені Вами будь яких договорів, допоможе отримати ліцензії та дозволи, захистить перед контролюючими органами.

Досягненнями наших юристів в захисті громадян від свавілля банківських установ є зменшення заборгованості за кредитними договорами, припинення поручительства за договорами поруки, звільнення майна з під арешту та визнання недійсними договорів іпотеки.

за телефоном номер 066-220-70-65

Вам надасть кваліфіковану правову консультацію

по взаємовідносинам з БАНКАМИ та КРЕДИТНИМИ СПІЛКАМИ

юрист з 9-ти річним стажем роботи за фахом

Ляхов Ігор Олексійович


Просмотров: 781 | Добавил: zakon | Рейтинг: 0.0/0