Суббота, 18.05.2024, 15:44
Приветствую Вас, Гость | RSS
Меню сайта
Главная » 2013 » Февраль » 24 » Кредитна спілка «Громадська каса» та непомірні кредитні обов’язки
19:55
Кредитна спілка «Громадська каса» та непомірні кредитні обов’язки

     Починаючи з 2009 року у громадян виникли проблеми з банками. Основною проблемою стали неправомірні дії банківських установ по збільшенню процентної ставки за користування кредитними коштами. До проблем позичальників додалась бездіяльність Національного Банку України, яка призвела до некерованого зростання курсу іноземних валют (долара, євро тощо) по відношенню до національної валюти, гривні.

   Але поза увагою проблем позичальників з банками, залишились проблеми, які виникли при отриманні кредиту в кредитних спілках.

    Безконтрольні дії з боку держави, надали кредитним спілкам перейняти практику банків по нарахуванню та стягненню з позичальників  неправомірно нарахованих процентів за отримані кредити.

   Однією з таким стала Кредитна спілка «Громадська каса». Свою діяльність Кредитна спілка «Громадська каса» проводить на території Сумської області. Тому дії по стягненню з позичальників та поручителів неправомірно нарахованих відсотків Кредитною спілкою «Громадська каса», стосувались у своїй більшості громадян, які мешкають в місті Суми та Сумській області.

     Позичальники Кредитної спілки «Громадська каса», шляхом своєї бездіяльності змушені сплачувати за користування кредитом 1 (один) процент від суми боргу за кожен день та 72 (сімдесят два)  проценти річних.

    Відмова позичальників та поручителів Кредитної спілки «Громадська каса» від спору в суді призводить до сплати боргу, який становить більше 5 разів, а в деяких випадках борг збільшується до 10 разів від суми позики (кредиту).

    Тому, вирішення питання про захист своїх матеріальних інтересів є обов’язковою умовою припинення незаконно нарахованих процентів Кредитною спілкою «Громадська каса».

   Юридична компанія «АВІСТАР» пропонує позичальникам, поручителям та іншим особам, які пов’язані з обов’язком по сплаті кредиту Кредитній спілці «Громадська каса», звертатись до нашої компанії за отриманням кваліфікованої правової допомоги.

   На даний час є практичні рішення по зменшенню суми боргу та звільнення від відповідальності за борговими зобов’язаннями осіб, які виступають поручителями за кредитними договорами з Кредитною спілкою «Громадська каса».

    Не втрачайте час, чим раніше Вами буде прийнято рішення по протидії, тим більше шансів у кожного з позичальників Кредитної спілки «Громадська каса» зменшити розмір заборгованості, а  у поручителів вийти з кола відповідальності за кредити, які вони не отримували.

 

Звертайтесь за тел.:  

     (066) 220-70-65     та     (097) 16-49-779

                Ляхов Ігор Олексійович (автор)  




Просмотров: 792 | Добавил: zakon | Рейтинг: 0.0/0